Sapņo noskaidrot, kas tajos apspīlētājos legingos apslēpts? Ieklausies mūsu ieteikumos un bešā nepaliksi!

Lai gan potenciālās meitenes meklējumi sporta zālē var izlikties par nobrāztu banalitāti, statistika pauž, ka lielākoties vīrietis izvēlas veidot kontaktus tieši skriešanas laikā vai pastaigā, un nevis kino vai bārā.

Ja esi iepazinies ar meiteni zālē, vari izdarīt secinājumus: jūs abi esiet sportiski, tātad, jums ir kopīgas intereses, un, visdrīzāk, jums ir līdzīgs skats uz dzīvi. Lielisks signāls, lai beidzot sāktu rīkoties... Vai ne tā?!

Daži būtiski padomi par to, kā panākt treniņu turpinājumu pie banānu smūtija glāzes ar meiteni, un nevis dzīvokļa biedru.

1. Esi regulārs

Sastādot regulāru sporta zāles un grupas nodarbību apmeklējumu grafiku, automātiski iegūsi trumpi – pamatu nepiespiestām sarunām. Jo pārsvarā satiksi vienus un tos pašus cilvēkus. Un tu jau labi zini, ka viņu it kā neievērošana ir elementāri nepieklājīga. ☺ Iepazīšanās sporta zālē nav pielīdzināma koķetēšanai bārā, kur vakara gaita paātrinās proporcionāli izdzertajām glāzēm. Taču priekšrocības atrodamas arī šeit – šāda veida iepazīšanās pamatā ir emocionalitāte un krietni stabilāks pamats tālākai komunikācijai.

2. Esi pieejams

Centies mainīt treniņu secību un izstudēt sporta zāles zonas. Ja nepārtraukti cilāsi stieni vai mīsies uz velotrenažiera, vari lieti palaist garām meitenes, kas nodarbojas ar jogu. Kā arī neviļus norobežot sevi no tām, kurām it kā nejauši varētu pieripināt hanteles.

3. Nepārspīlē

Izliekoties, ka esi paveicis 100 atspiešanās 20 vietā, vai arī cenšoties pacelt stieni ar pāris liekām pankūkām, dāmas sirdi iekarot neizdosies. Mačismu meitenes jūt pa gabalu. Vēl jo vairāk, ka tas ir bīstami, un tu kārtejo reizi visā vainosi sievietes. Paliec uzticams saviem spēkiem – jo pārliecinātāks izskaties, jo labāk būs.

4. Dalies ar zināšanās, taču iztiec bez pamācīšanas

Ja nāksi meitenei klāt un sāksi grābstīt viņu pikantākajās vietās, demonstrējot, „kā ir pāreizāk”, vari būt pārliecināts: viņa aizmuks. Labāk vērsies pie viņas ar jautājumu par mazkaloriju kokteiļiem vai palūdz pasekot līdzi tam, vai pareizi veic planku.

5. Esi draudzīgs un sirsnīgs

Tas nav nemaz tik sarežģīti. Smaidi, it kā nejauši dāvā viņai uzmanīgu skatienu un izsaki patiesus komplimentus (taču ne jau par ārieni: tas viņu samusinās un visas pūles būs veltīgas). Ja vēlies spert pirmo soli, izrādi neordināro pieeju: iepazīšanās zālē ir klišeja, taču, pierādot pretējo, tu nekavējoties atbrīvoies no izlikšanās un varēsi uzsākt sirsnīgu dialogu.

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen