Lieliska pašsajūta, nesalaužama imunitāte, spēcīgi kauli un locītavas... Uztura bagātinātāju klāstu papildinājis jaunums – produkts, kas apvieno divu spēcīgu komponentu spēju pavērst atpakaļ laiku un palīdzēt organismam tikt galā ar jebkāda veida slodzi.

Efektīvs pretiekaisuma komplekss «Curcumin & Vitamin D3» no kompānijas VP Laboratory nodrošina optimālu visa organisma funkcionēšanu. Divu aktīvo komponentu sinerģiskā kombinācija veicina imūnsistēmas saskaņotu darbu, arteriālā spiediena normalizēšanu, stājas pretī iekaisuma procesu attīstībai un pilda būtisku lomu kaulu-muskuļu karkasa izturības saglabāšanā.

Augstu bioloģisko un aktīvo iedarbību nodrošina inovatīvā Intellicaps kapsula. Izturīgais apvalks nodrošina drošu uzturvielu transportēšanu: tā ir izturīga pret kuņģa skābēm un izšķīst tikai zarnās, garantējot ātru produkta atbrīvošanu un uzsūkšanos.

Kurkumīna dabas spēks

Kurkumīna – aktīvās kurkumas garšvielas – potenciāls ir milzīgs. Tam ir nozīmīga loma organisma antioksidatīvajā un pretiekaisuma aizsardzībā! Pierādīts, ka kurkumīns bloķē NF-κb molekulas, kas, pārvietojoties šūnu kodolos, iekļauj ar iekaisumu saistītos gēnus. Tādējādi tas cīnās ar iekaisumu molekulārā līmenī. Kurkumīns ir pierādījis savu efektivitāti arī muskuļu atjaunošanā pēctreniņu procesā un mentālā noguruma rezultātā. Ar to šīs dabīgās vielas unikālās īpašības nebeidzas.

Kurkumīns nepieļauj 2. tipa diabēta attīstību. Izdevumā Evidence-Based Complementary and AlternativeMedicine publicēto pētījumu rezultāti rāda, ka kurkumīns ļauj novērst diabēta attīstību. Kurkumīns samazina glikozes un glikozētā hemoglobīna līmeni, uzlabo jutību attiecībā pret insulīnu. Zinātnieki noteikuši, ka cilvēki ar prediabētu, kas kurkumīnu lieto 9 mēnešu garumā, ir mazāk pakļauti diabēta attīstībai, par cik kurkumīns uzlabo beta šūnu funkciju, kas aizkuņģa dziedzerī izstrādā insulīnu.

Uzlabo smadzeņu kognitīvās funkcijas. Pētnieku grupa no University of Swinburne Melburnā publicējusi randomizētā aklā pētījuma datus un noteikusi, ka kurkumīnu saturošie uztura bagātinātāji būtiski uzlabo smadzeņu kognitīvās funkcijas, lasi - atmiņu.

Stājas pretī onkoloģisko saslimšanu attīstībai. University of Texas veikatais pētījums pierādījis, ka kurkumīns bloķē virkni onkoloģisko saslimšanu attīstību pateicoties spējai nepieļaut vēža šūnu un iekaisuma reakciju izplatību - onkoloģijas pazīmēm.

Spēcīgs atbalsts

Vitamīns D3 ir svarīgs kalcija un fosfora uzsūkšanās regulēšanai un utilizācijai – tie, kā zināms, ir atbildīgi par kaulu un zobu audu veselību, kā arī normālu muskuļu funkcionēšanu. Tas sniedz pozitīvu ietekmi uz sirds-asinsvadu un centrālo nervu sistēmu, kā arī apveltīts ar pretmikrobu iedarbību un spēju uzlabot organisma imūnreakciju uz dažādiem iekaisumiem.

Jaunākie pētījumi pierāda D vitamīna efektivitāti cīņā ar lieko svaru. Iepriekšējās zinātniskās publikācijas pierāda, ka zemie vitamīna rādītāji ir saistīti ar aptaukošanos. Taču University of Milan veiktais pētījums demonstrē, ka uzturam pievienotais mikroelements veicina būtisku svara zudumu un ķermeņa apjomu samazināšanu.

Inovācija un superspēks

Standarto kurkumīna pulveri organisms uzsūc lēni, un mazās devās tā iedarbība uz organismu ir niecīga.

Kompānija VP Laboratory ir radusi problēmas risinājumu. Hermētiskajā LicapsTM kapsulā (vienā no sistēmas Intellicaps formām) ievietota vitamīna D3 šķidrā un micelārā kurkumīna formas. To izstrādājusi kompānija NovaSOL®. Micellas palielina izejmateriāla biopieejamību 185 reizes, savukārt kapsula nodrošina vitamīu kompleksa drošību.

Aktīvie komponenti bez zaudējumiem iekļūst zarnās, kur arī notiek to absorbcija.

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.